Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Εταιρικό προφίλ

H εταιρία μας ειδικεύεται στην εισαγωγή -κατασκευή- χονδρική+λιανική πώληση των επίπλων για οικιακό ή επαγγελματικό χώρο για περισσότερο από 45 χρόνια.
Με επίκεντρο την

Ποιότητα

Ποιοτικά
έπιπλα

Με επίκεντρο στην ποιότητα αλλά και τις προσεγμένες τιμές, σας προσφέρουμε έπιπλα των καλύτερων προδιαγραφών από αξιόπιστες εταιρίες της Ευρώπης. Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, συνεχείς έλεγχοι προμηθευτών, τεστ αντοχής και πιστοποιημένες μέθοδοι συσκευασίας προσφέρουν την ασφάλεια που ζητάτε για κάθε προϊόν που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε.

quality home

Ο Στόχος μας

Με βάση όλα τα παραπάνω προσπαθούμε να γίνουμε το πιο αξιόπιστο e-shop της ελληνικής αγοράς με έπιπλα αντοχής στις πιο χαμηλές τιμές αφού είμαστε οι κύριοι εισαγωγείς-κατασκευαστές των εμπορευμάτων που σας προσφέρουμε. Γιατί σε εμάς έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που βλέπετε στα πραγματικά μας καταστήματα και όχι φωτογραφίες με απροσδιόριστη αναμονή παράδοσης

Αρ.ΓΕΜΗ 147899806000
ΑΦΜ 050171743
ΔΟΥ Ιωνίας

Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310574552
κιν. 6977590998
ACCOUNT
WISHLIST
Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0